Történet

1994, a Kiskőrösi ÁG 1968 óta működő borászati üzemének privatizálása, majd a 2001-ben történt tulajdonos- és menedzsment-váltás óta cégünk jelentős átalakuláson és fejlődésen ment keresztül. A cég pénzügyi helyzetének megszilárdítása, a folyamatok racionalizálása, egy stabil és elégedett vevőkör kiépítése mellett kollégáink szaktudásának és azoknak a nagyarányú és folyamatos technikai és technológiai fejlesztéseknek köszönhetően, melyekre az elmúlt években sor került, mind a feldolgozott szőlő és a kibocsátott bor mennyisége, mind pedig az árbevétel dinamikusan nőtt. Napjainkban a WEINHAUS Kft. már nem csak a térség, hanem Magyarország egyik legnagyobb szőlőfeldolgozója és borászati üzeme.

Célunk, hogy boraink megbízható, állandó jó minőségben, kedvező áron kerüljenek vevőink asztalára. Ezért nagy hangsúlyt fektetünk termékeink kiváló ár-érték arányára. Törekszünk arra is, hogy olyan termékválasztékot biztosítsunk, mellyel mind szélesebb fogyasztói réteg igényeit ki tudjuk elégíteni. Akár egy bulizós fiatal, egy megállapodott középkorú, vagy egy őszülő halántékú nyugdíjas is megtalálhatja boraink között a neki legkedvesebbet.

Boraink minőségének, választékának folyamatos fejlesztése mellett kiemelt feladat volt cégünk és ezzel párhuzamosan termékeink arculatának megújítása, egységesítése, annak érdekében, hogy a megjelenés is visszatükrözze a minőség, a lendületes fejlődés, a vevői célcsoportok bővítése irányában tett erőfeszítéseinket és eredményeinket.

Termékeink az ország szinte valamennyi jelentős hiper- és szupermarketje (Tesco, Interspar, Spar, Auchan , Lidl,  Metro) polcain megtalálhatók.

Évente mintegy 10 millió palack bort értékesítünk döntően belföldön ,de termékeink megtalálhatók a Lengyel, Cseh ,Szlovák ,Japán , USA, Német, Osztrák , üzletek  polcain is.2015 óta a svéd Systembolaget áruházlánc is forgalmazza termékünket.

Cégünk kiemelt jelentőséget tulajdonít termékei élelmiszerbiztonsági szempontból is garantált minőségének, így az évek óta működő HACCP rendszer mellett 2008-tól az IFS (International Featured Standard) követelményeinek megfelelő tanúsított minőségirányítási rendszert is kiépített és működtet.